* Wie zijn wij

*Onze teefjes

*Puppies

*e-mail

*Contact

*Links

*Mijn blog

Onze teefjes

Klik op de foto voor de stamboom Dit is Shemist Honeysuckle from Shelridge, ofwel Honey, een sable teefje geimporteerd uit Engeland van Christine Aaron. Ze is "enigst kind" van 2 baasjes die alle tijd voor haar hebben en haar dan ook de nodige aandacht geven. Ze is eigendom van Nelly en woont daar ook, heeft de beschikking over het hele huis en een heerlijke tuin, waar ze naar hartelust rond kan rennen.
Klik op de foto voor de stamboom Dit is Kelsey Snowdip of Peeriedog, ofwel Kelsey, geboren op 1 februari 2006 en sinds 1 april in ons midden. Een leuk en kittig ding, iets te klein van postuur gebleven en dat lijkt ze te willen compenseren! Speelt nog altijd de baas over onze andere teef Frosty, die maar een half jaartje jonger is. Ze woont in Delft bij Christine in een grachtenpand met eigen ommuurde stadstuin aan de achterkant. Door het kattenluik weet ze daarheen prima haar weg.
Klik op de foto voor de stamboom Dit is Shelridge Frosted Rainbow, ofwel Frosty, geboren op 16 oktober 2006 in Engeland. Eenmaal bij ons vormde ze direct een heerlijk maatje voor onze Kelsey. Ze woont ook in Delft. Omdat ze wel een stukje forser is dan Kelsey moest we het kattenluik een maatje groter maken en daardoorheen scheurt ze dagelijks de tuin in om ons te verwelkomen. Haar grote lust is in de parken rond Delft de eenden aan de slootkant opjagen en ze opdrijven.
En dit is onze nieuwste aanwinst: Lionell's Dazzling April, geboren op 7 april 2009 uit moeder Frosty. Een kittig meisje, zit de anderen al aardig op de kop. 

 

<-- terug        HOME         verder -->